|
Sanal Posta Sıkıntı
|
|
16-02-2009, 14:12
|
|||
|
|||
|
Sanal Posta Sıkıntı
Merhaba;
Ben 2005 yılı sonunda E -Ticarete girdim.Mağazamı tamamlayıp bayilik leri aldıktan sonra yani her şeyiyle hazır hale geldikten sonra Sanal Pos için bir kaç bankaya baş vurdum.Bu bankalardan Akbank çok kısa süre içerisinde Sanal Pos entegrasyonunu gerçekleştirdi. Şu anda tek Sanal Posum zaten AkPos. Garanti bankası yazılım yazılıyor gerekçeisyle 8 ay bekletti ve sonra beni arayarak sanal posunuz onaylandı fakat entegras yon için 50.000 TL ödeyeceksiniz dedileri.Bunun ne parası olduğunun cevabını bana vermediler tüm ısrarlarıma rağmen.Genel müdüre yazdım cevap alamadım.Oysaki SanalPos sayfasında yıllık lisans bedelinin 150 USD olduğu yazmakta.Siz dünyada böyle bir şey duydunuzmu ? Bu konuda yapacak bir şeyim varmı acaba. Finansbank ise Kredi kartı ödemelerimin düzzensiliğini gerekçe göstere rek vermedi. Akbank'ın E - Ticaret sayfasını inceleyen arkadaşlar görecektişrki Dünyada 2005 - 2008 yılları arası E-Ticaret hacmi 1 Trilyon Doları aşmıştır.Bizde şu anda 400.000 Sanal mağaza var.Elde edilen 2008 yılı cirosu 5.000.000 USD buda bir kaç kişiye gitmekte. Sorum bu şekilde ülkemizde geleceğin mutlak en önemli satış şekli E -Ticaret gelişirmi? SanalPos alabilme konusunda bana önerisi olan olursa sevinirim. Bilmediğim başka ödeme seçenekleri varsa rica ediyorum.Günlük tekil ziyaretçi sayısı 200 ün üzerinde.Fakat ayda bir kaç sipariş.Her konuda müşterilerden olumlu eleştiri alıyorum.Tek sorun ödeme seçeneği sunamamak. Saygılarımla |
|||
|
|